perjantai 4. heinäkuuta 2008

Kissakuvahaaste 73: kynnet

Olin juhannuksena laiska kuvaamaan, silloin olisi tullut hienoja kynsikuvia kun Muska onnesta soikeana levitteli tassujaan. Jade ei tee sellaista, vaikka raapimapuu ja kaikki muu raavittavissa oleva saakin kynsistä osakseen.

Tänä aamuna sain kuitenkin aika hienon kuvan, kun Muska ja Konnanen köllöttelivät auringossa ja Muskaa ramaisi niin, että se pani päänsä Konnasen kilvelle. Tällä kaksikolla on aina ollut jokin oma keskinäinen suhde, joten Konnanen ei ollut moisesta moksiskaan, käänsi vähän itseään, ettei pää jää turkin alle:-) Napsauta kuvaa, niin näet sen suurempana.Kuvassa näkyvät siis Muskan tassut, joiden sisällä on hienot kynnet (yksi näkyy hyvin) ja Konnasen kynnet. Hieman ehkä epäortodoksista Kissakuvahaastessa mutta toivottavasti sallitaan.

Täten päätämme pitkän osallistumistauon ja koetamme jatkossa olla ahkerampia, eli siis valokuvaamisessa ja osallistumisessa.

4 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
L-L kirjoitti...

Ei tietenkään ole diskattu :D. Pääsi Muska ja Konnanen pujahtamaan silmäkulmasta ohi. Ovat yhdessä niin vauhdikkaita <3

Jamuska kirjoitti...

Joo, tää onkin todellinen vauhtikaksikko... Konnanen on yllättävän nopealiikeinen ja olisi tuosta lähtenyt litomaan milloin haluaa, mutta joku kumma juttu näillä kahdella välillä on, kun hengaavat yhdessä.

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Ihana kaverikuva - Muska ja Konnanen selvästi viihtyvät keskenään.