keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Kissakuvahaaste 88 - yksinkertainen

Tähän haasteeseen osallistuu meidän koko eläinjengi. Yksinkertaisiahan me kaikki ollaan, ainakin joskus. Tosin en ollut ihan onnessani, kun ikiliikkuja Olli lennätti sunnuntain spurttihetkellä koristekiven kirjahyllyn päältä. Oli nimittäin aika lähellä, ettei osunut ikkunaan:(

Tässä yksinkertaisen hetken muodostaa Ollin herkeämätön mielenkiinto Konnaseen. Mitä hassua siinä on jos kilpikonna syö salaattia? No Ollin mielestä se on maailman kiinnostavin asia, jota ei voi olla seuraamatta koko ajan:-)

Kumpikin poika kävi tänään pesulla, Olli peppupesulla ja Konnanen peruspesulla, jolla herätellään horrosteleva kilpikonna syömään vähän salaattia niin jaksaa nukkua. Olli käyttäytyi todella hienosti, eikä yhtään pistänyt pesutouhuja vastaan.Muska ei omasta mielestään ole tietenkään yksinkertainen, vaan lauman matriarkka mutta tämä kuva on aika hassu, silmät sirrillä seurataan yläkerran tapahtumia.


Jade rakastaa tätä laukkua. Se on oikeastaan lentolaukku mutta jostain syystä siitä on muodostunut Jaden nukkumapaikka, se menee nukkumaan jopa sen sisälle. Tänään laukun vetoketju oli kiinni, ja laukkua rapsutettiin niin kauan, että tyhmä emäntä tajusi avata laukun, jotta se voitiin tarkistaa. Miksi laukku on parempi nukkumapaikka kuin pehmoinen viltti vieressä, sen ymmärtää vain Jade itse. Ehkä yksinkertainen tässä tapauksessa onkin emäntä, kun ei ymmärrä laukun loistavia uniominaisuuksia:-)

Ollin tulosta meille on nyt vähän yli kaksi kuukautta ja nyt porukka alkaa olla tottunut toisiinsa. Yritin napata sellaisen kuvan, jossa koko kissaporukka hengaa keittiön matolla ja seuraa Konnasen ruokailua mutta en ehtinyt. Vaikka syksy on ollut muuten raskas työ- ja taloushuolineen, niin pieniä onnen hetkiä voi kokea, vaikkapa harmonisen eläinporukan ilmeiden seuraamisessa. Tosin kohta leikitään "täppää toista tassulla" -leikkiä, täytyykin leikata seuraavaksi kynnet kaikilta.

Ei kommentteja: