sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Kissakuvahaaste 100: keskipiste

Tällä kertaa osallistumme aivan viimehetkillä kissakuvahaasteeseen ja sen aiheeseen keskipiste. Mehän ollaan tämän huushollin keskipiste, mami vaan ei saanut otettua mieleisiään kuvia meistä ennen loppuviikkoa.

Tässä ensimmäisessä kuvassa mamman rakas palmu on lopullisesti poistettu, Muskan mielestä se oli aivan liian herkullinen. Näkee että Mussukka on maalaistalosta kotoisin, kuiva heinä on ykköslempparia. Jade tuumailee vieressä omiaan.


Tässä kuvassa taas olohuoneen sohvan pääasialliset päiväasukit ovat vallanneet sekä ylä- että alatason. Mamma haluaisi uuden paremman digikameran. Nykyinen on kärsinyt pieniä vesivahinkoja;) eikä ole kovin nopeiden tilanteiden kuvaamiseen sovelias.

Voisi luulla että meillä vaan nukutaan mutta hepuliraveja juostaan aamuin illoin, painitaan ja täppäillään tassulla. Tällä viikolla oli jopa lähellä ensimmäinen yhteiskuva kolmikosta mutta Olli kiinnostui enemmän valokuvaajasta kuin valokuvattavana olemisesta, joten jäämme vielä odottamaan kolmikon yhteiskuvaa.

Ei kommentteja: